Lainanantajia

Alisa Pankki

Alisa Pankki Oyj on uusi suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Alisa Pankista saat pankkilainalle kohtuullisen koron ja lainaehdot, jotka joustavat taloudellisen tilanteesi mukaan. Voit itse määrittää muun muassa lainan kuukausieräsi. Tavallisessa tapauksessa, positiivisen luottopäätöksen jälkeen, saat lainan tilillesi viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi lainan hakemisesta. Lainaa voit hakea pankin nettisivuilta tai Alisa Pankki -mobiilisovelluksella, jonka löydät puhelimesi sovelluskaupasta. Lainahakemuksen jättäminen on ilmaista ja se ei sido sinua vielä nostamaan lainaa.

Lainahakemus Alisa Pankkiin

Banken.fi

Me teemme sen helpoksi! Täytät vain yhden hakemuksen ja asia on hyväksyntääsi vaille valmis. Hakemus on helppo täyttää myös mobiililaitteilla ja voit yhdistää vanhoja lainoja tai hakea kokonaan uutta luottoa aina 60.000 euroon saakka. 

Banken.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa lainatarjoukset yhdellä hakemuksella jopa 30 pankin ja lainanantajan kesken. Bankenin palvelussa hakemus käsitellään heti sähköisesti ja saat odottaessasi ruudullesi useita, henkilökohtaisia tarjouksia valittavaksi. Halutessasi nostat valitsemasi lainan tilillesi heti saman päivän aikana.

Banken.fi -palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä lainatarjouksen pyytäminen sido mihinkään. Tällä hetkellä tarjottavien lainojen korkotaso on 4 – 10%.

Täytä Banken.fi hakemus ja saa jopa 30 lainatarjousta

Bondora

Pankeilla on yleensä tiukat ehdot lainojensa suhteen ja heidän lainanhakuprosessi vie paljon aikaa. Myös meidän velvollisuutenamme on varmistaa, että olet oikeutettu hakemaan lainaa, mutta teknologiamme ansiosta pystymme tarjoamaan hetkessä juuri sinulle sopivaa lainaa. Kuten pankeilla, myös meillä on edulliset korot ja henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Erilainen kuin muut lainantarjoajat

Vaikka lainan vuosittaista kokonaiskorkoa on rajoitettu laissa, monet pikalainaa tarjoavat yritykset laskuttavat korkoprosentin lisäksi suuria sopimuskuluja tai viivästykorkomaksuja.

Järjestelmämme laskee henkilökohtaisten tietojesi ja luottohistoriasi mukaan parhaimman mahdollisen korkoprosentin. Meillä ei ole piilokuluja, joten voit olla varma että pystyt maksamaan lainasi takaisin.

Jos sinulla on maksamattomia pikalainoja, suosittelemme miettimään niiden takaisinmaksua Bondoran lainan avulla.

Hae lainaa online Bondorasta

Rahalaitos.fi

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.

Lainan kilpailuttaminen kauttamme on helppo ja nopea prosessi

– Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 25 lainanmyöntäjää.
– Asiakas voi itse vertailla omalla sivullaan saamiaan tarjouksia.
– Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.
– Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70.000 €.
– Maksuaika 1-15 vuotta.
– Rahalaitos on tunnettu ja suosittu lainanvälityspalvelu.

Rahalaitoksen hakemuksella jopa 25 lainanantajaa

Sortter

Sortter auttaa löytämään edullisen lainan 60 000 € asti

 • 100 % asiakkaan puolella
 • 100 % ilman piilokuluja
 • 100 % suomalainen palvelu

Parhaat lainatarjoukset – Lainojen vertailu on tehty sinulle helpoksi. Järjestämme lainatarjoukset aina reilusti edullisuusjärjestykseen.

Nopea – Yksi hakemus – monta reilua lainatarjousta. Saat lainapäätöksen kaikilta kumppaneiltamme yhdellä hakemuksella.

Läpinäkyvä – Ei pikkuprinttiä – näet lainatarjoukset aina selkeästi esitettynä.

Turvallinen – Palvelumme on rakennettu parhaita tietoturvakäytäntöjä noudattaen. Pidämme tietosi turvassa ja toimimme vain luotettavina pidettyjen pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Kilpailuta pankit ja valitse edullinen laina vertailusta

Etua.fi asuntolainakilpailutus

Asuntolainan kilpailutus

Lainapalvelumme avulla voit maksutta kilpailuttaa asuntolainasi vaivattomasti. Hae uutta asuntolainaa tai kilpailuta nykyisen lainasi marginaali.  Voit  kilpailuttaa myös ASP-lainan. Asuntolainan kilpailutus kannattaa aina.

 • Kilpailuta asuntolaina ilmaiseksi
 • Et sitoudu mihinkään 
 • Tarjouksia useilta pankeilta
 • Finanssivalvonnan hyväksymä
Kilpailuta asuntolainasi Etua.si palvelussa

Verkkolainan hakemisprosessi

Ennen kuin alat hakea lainaa verkossa, on tärkeää ymmärtää omat tarpeesi. Mikä on lainan tarkoitus? Paljonko tarvitset rahaa? Minkälaista takaisinmaksuaikataulua toivot? Vastaamalla näihin kysymyksiin saat selkeämmän käsityksen siitä, millaista lainaa sinun pitäisi etsiä. Verkkolainoja on monenlaisia, kuten kulutusluotot, pikavipit ja asuntolainat. Eri lainatyypeillä on omat ominaisuutensa ja ehdot. On tärkeää tuntea eri lainatyyppien erot ja valita sellainen, joka parhaiten vastaa omia tarpeitasi.

Tarvittavien dokumenttien kerääminen

Ennen hakuprosessin aloittamista kootkaa tarvittavat asiakirjat, kuten henkilöllisyystodistus, tulotodistus ja osoitetodistus. Näiden asiakirjojen valmiina pitäminen nopeuttaa hakuprosessia.

Täytä hakemuslomake

Kun olet päättänyt, mistä haluat hakea lainaa, on aika täyttää hakemus. Varmista, että annat kaikki tarvittavat tiedot ja että ne ovat oikein. Virheelliset tai puutteelliset tiedot voivat hidastaa lainaprosessia tai johtaa hylkäämiseen.

Korko- ja takaisinmaksuehdot

Ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen, tarkista huolellisesti lainan korko ja takaisinmaksuehdot. Varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ja olet valmis noudattamaan niitä. Lainan korko ei ole ainoa kustannus. On olemassa muita mahdollisia maksuja, kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut tai muut piilokustannukset. On tärkeää ottaa huomioon kaikki kustannukset, kun vertailet eri lainavaihtoehtoja.

Selkeä listaus aiheeseen liittyen

 1. Ymmärrä tarpeesi ennen lainan hakemista.
 2. Valitse sopiva lainatyypi.
 3. Tutki eri lainanantajien ehdot ja maine.
 4. Ota huomioon kaikki lainan kustannukset.
 5. Täytä lainahakemus huolellisesti.
 6. Odota lainapäätöstä ja ole valmis toimittamaan lisätietoja tarvittaessa.

Loppupäätelmä

Verkkolainan hakeminen on nykyaikainen ja kätevä tapa hankkia taloudellista apua. Kun noudatat yllä olevia ohjeita ja teet huolellista tutkimusta, voit varmistaa, että valitset sopivan verkkolainan ja täytät hakemuksen oikein. Muista aina olla vastuullinen lainanottaja ja varmista, että sinulla on kyky maksaa laina takaisin.

Usein Kysytyt Kysymykset (FAQs)

 1. Kuinka kauan kestää saada verkkolaina?
  • Verkkolainojen hyväksymisaika vaihtelee lainan tyypin ja lainanantajan mukaan. Joissakin tapauksissa päätös voi tulla minuuteissa, kun taas toisissa se voi kestää useita päiviä.
 2. Mitkä ovat yleisimmät verkkolainatyyppit?
  • Yleisimpiä verkkolainatyyppejä ovat henkilökohtaiset lainat, pikavipit, opintolainat ja asuntolainat.
 3. Tarvitsenko hyvän luottoluokituksen saadakseni verkkolainan?
  • Vaikka hyvä luottoluokitus voi auttaa saamaan parempia lainaehtoja, on olemassa verkkolainanantajia, jotka tarjoavat lainoja myös huonommilla luottoluokituksilla.
 4. Onko verkkolainojen hakeminen turvallista?
  • Kyllä, useimmat luotettavat verkkolainanantajat käyttävät vahvaa tietoturvaa suojatakseen henkilötietosi. Varmista kuitenkin aina, että käytät turvallista ja suojattua yhteyttä.
 5. Voinko hakea verkkolainaa ilman pankkitiliä?
  • Useimmat verkkolainat edellyttävät voimassa olevaa pankkitiliä, johon laina voidaan siirtää. Tarkista lainanantajan vaatimukset ennen hakemuksen tekemistä.