Yritysrahoitus

Onko sinulla yritys, joka tarvitsee pikaisesti rahoitusta, tai sinulle on tulossa uusi hanke, joka tarvitsee tukea investointiin. Nettilainat.fi tuo esille myös yritysrahoituksen palveluita mahdollisimman laajalla skaalalla, jotta teillä olisi yksi hyvä sivusto, käydä tarkastamassa tämän hetken tarjonta.

LainanantajaLainoitettava määräHae lainaa
Capital Box2 000 – 250 000€Hae yritysluottoa
Yritysluotto.fi3 000 – 100 000@Hae yrityslainaa
BusinesCredit.fi1 000 – 100 000 €Hae yritysluottoa
Saldo.com yrityslaina1 000 – 50 000 €Hae yrityslainaa
Finrahoitus2 000 – 10 000Hae yritysluottoa

Capital Box

CapitalBox antaa pienyrityksille niiden käyttöpääomaa lisäävää tasaerälainaa. Lainan määrä on 2 000 – 250 000 euroa, ja sen takaisinmaksuaika on jopa 24 kuukautta.

CapitalBox on Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten verkkorahoitusalusta. Capital Bo auttaa tasoittamaan yritysten rahoitusvajetta tarjoamalla oikea-aikaisia, räätälöityjä ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Nämä antavat Capital Boxin asiakkaille heidän tarvitsemansa tuen juuri silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat.

Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000 € tarpeen mukaan 1–12 kuukauden maksuajalla.

Yritysluotto.fi on nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. Sen hakeminen on helppoa: täytät vain lainahakemuksen verkossa. Sinun ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota.

Kuka voi hakea Yritysluottoa?

Yritysluottoa voi hakea kaupparekisteriin merkitty suomalainen yritys. Yrityksellä tai sen vastuuhenkilöllä ei tule olla maksuhäiriömerkintöjä.

Businescredit.fi

BusinessCredit-laina

  • BusinessCredit – nopea ja joustava rahoitusratkaisu kaikenkokoisille yrityksille
  • Lainasumma 1000 – 100 000 €
  • Laina-aika enintään 18 kk
  • Laina myönnetään ilman reaalivakuuksia
  • Korottomasta lainasta peritään vain toimitusmaksu
  • Hakemus helposti verkossa ja lainapäätös muutaman tunnin sisällä
  • Rahat tilille saman päivän aikana
  • Sopii myös pienille yrityksille

Saldo.om yrityslaina

Saldo Yrityslaina – sähköisellä lainahakemuksella päätös heti

Saldo Finance Oyj tarjoaa nyt edullista ja vaivatonta Yrityslainaa kaikenkokoisille yrityksille kaikkiin investointeihin. Voit hakea Yrityslainaa oman yrityksesi tarpeisiin 1000 – 50 000 € ja koska palvelu on täysin automaattinen, saat lainapäätöksen heti lainahakemuksen päätteeksi.

Automaattinen ja sähköinen lainahakemus tekee lainan hakemista erittäin vaivattoman: hakemuksen liitteeksi ei tarvitse toimittaa perinteisiä dokumentteja. Yrityksen vastuuhenkilön täyttämä hakemus voidaan vahvistaa sähköisellä allekirjoituksella.

Saldo Yrityslainan korko on 0%, joten yrityksesi maksaa lainastaan vain kiinteän kulun, joka lasketaan yrityskohtaisesti. Näin Saldo voi tarjota yrityksen taloudelliseen tilanteeseen sopivan yksilöllisen hinnan lainalle.

Saldo Yrityslainan maksuaika on joustava. Lainahakemuksen yhteydessä voit valita yrityksesi toimintaan sopivan maksuajan 1 – 24 kk väliltä.

Valitse yrityksesi kumppaniksi Saldo Yrityslaina:

●     Voit valita investointeihin sopivan lainasumman 1000 – 50 000 € väliltä

●     Voit valita myös yrityksellesi sopivan maksuajan 1 – 24 kk väliltä

●     Yrityslainan korko on 0%, vain kiinteä kulu, joka lasketaan tarjouskohtaisesti

●     Ei dokumenttien toimittamista

●     Täysin sähköinen ja automaattinen palvelu

●     Lainahakemuksen voi täyttää milloin vain ja lainapäätös annetaan heti

●     Laina siirtyy käsittelyyn heti tai heti kun mahdolliset tarvittavat sähköiset allekirjoitukset on toimitettu

●     Soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille yrityksille

●     Lainalla rahoittaa vaivattomasti: käsirahan suuremmasta hankinnasta, kuukausittaisen vaihtelun aiheuttaman vajeen, nopeat investoinnit

Yrityslaina on vakuudellinen 2000–50 000 € kertaluotto, jonka maksuaika on 1–12 kk. Kuukausierä alk. 490 €/kk. Korko 0 %, kiinteä kulu määräytyy lainatarjouksen mukaan.

Boldyield

Boldyield on vertaisyritysten joukkorahoitusalusta, joka auttaa yrityksiä tavoittamaan rahoitusta ja sijoittajia kasvattamaan vaurautta vuodesta 2019 lähtien. Keskitymme kiinteistö- ja pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) rahoitukseen. Tarjoamme sijoittajille mahdollisuuden ansaita jopa 12% vuodessa.

Työskentelemme alueilla, jotka tunnemme hyvin – tiimimme jäsenillä on vahvat taloudelliset, verotukselliset ja liiketoiminnalliset taustat, ja olemme saavuttaneet neuvonantajia, joilla on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöistä ja yli 20 vuoden menestyksekkäästi johdettuja yrityksiä.

Meillä ja kumppaneillamme on erinomainen maine, jota emme vaarantaisi, joten jokainen projekti arvioidaan ahkerasti ennen sen asettamista Boldyield-alustalle. Hankkeille määritetään yleinen riskitaso, jossa A on alhaisin. Niitä, joilla on suurempi riski kuin C: llä, ei hyväksytä ja julkaista.

Finrahoitus

Tarjoamme 2.000-10.000 euron luottoja 6-24 kuukauden maksuajalla suomalaisille yhtiöille. Luottoja myönnetään kaikille yritysmuodoille. Lainaa myönnetään myös täysin uusille yhtiöille. Edellytyksenä on, että yhtiö on rekisteröity kaupparekisteriin.

Olemme aloittaneet yhteistyön Euroopan sijoitusrahaston kanssa (EIF), jonka puitteissa myönnämme 5000 eur / 24 kk luottoja vain 15,3% todellisella vuosikorolla. Tuote on noin kolme kertaa edullisempi kuin kilpailijoiden vastaavat ja uskomme asiakkaiden olevan tästä erittäin kiinnostuneita. Kiitos EIF yhteistyön pystymme myös myöntämään luottoja entistä useammalle yritykselle, jonka uskomme heijastuvan erittäin positiivisesti konversioihin.