Resurs Bank: Pohjoismainen Pankki, Joka Ymmärtää Asiakkaidensa Tarpeet

Kirjoittajan kuva
Written By Niko

Resurs Bank on vuonna 1977 perustettu ruotsalainen pankki, joka on laajentanut toimintaansa koko Pohjoismaihin. Suomessa Resurs Bank on toiminut jo vuodesta 2002 lähtien ja on yksi maan suurimmista vähittäiskauppojen rahoitusratkaisuja tarjoavista kumppaneista. Pankki tarjoaa laajan valikoiman joustavia ja luotettavia rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille.

Mitä Resurs Bank tarjoaa?

  • Kulutusluotot: Resurs Bankin kulutusluottoja voi hakea 1000 eurosta alkaen ja ne sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Lainaa voi hakea helposti verkossa tai puhelimitse ja lainapäätös saadaan nopeasti.
  • Osamaksu: Resurs Bankin osamaksu on kätevä tapa maksaa ostoksia joustavasti. Osamaksua voi hakea yhteistyökumppaneiden myymälöissä ja se on saatavilla ilman erillisiä kuluja.
  • Luottokortit: Resurs Bank tarjoaa kaksi luottokorttia: Mastercard Goldin ja Mastercard Flexin. Molemmat kortit tarjoavat monia etuja, kuten matkavakuutusta, ostosvahinkoturvaa ja käteispalautusta.
  • Yritysasiakkaille: Resurs Bank tarjoaa yrityksille monenlaisia rahoitusratkaisuja, kuten yritysluottoja, factoring-palveluita ja maksujärjestelmiä.

Miksi valita Resurs Bank?

  • Joustavat ja asiakkaalle sopivat ratkaisut: Resurs Bank tarjoaa laajan valikoiman rahoitusratkaisuja, joista asiakas voi valita itselleen sopivimman. Pankki neuvoo asiakkaitaan mielellään ja auttaa löytämään parhaan ratkaisun kunkin tarpeisiin.
  • Nopea ja helppokäyttöinen: Resurs Bankin lainanhakuprosessi on nopea ja helppokäyttöinen. Lainapäätös saadaan yleensä jo samana päivänä ja rahat siirtyvät tilille nopeasti.
  • Hyvä asiakaspalvelu: Resurs Bankilla on erittäin hyvä asiakaspalvelu, joka on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.
  • Luotettava ja vakavarainen pankki: Resurs Bank on valvottu Finanssivalvonnan toimesta ja se on luotettava ja vakavarainen pankki.

Resurs Bank verkossa

Resurs Bankilla on selkeä ja helppokäyttöinen verkkosivusto, josta löytyy lisätietoa kaikista pankin tarjoamista rahoitusratkaisuista. Verkkosivustolta voi myös hakea lainaa, tehdä luottokorttihakemuksen ja hallinnoida omaa tiliään.

Yhteenveto

Resurs Bank on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät joustavaa ja luotettavaa rahoituskumppania. Pankki tarjoaa laajan valikoiman rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille ja sen asiakaspalvelu on erittäin hyvä.

Kuva: Resurs Bank

Lue myös: Elisa Webmail (diginyt.fi)

Jätä kommentti