Epassi-sovellus: Digitaalinen henkilöstöetu, joka mullistaa työelämän

Kirjoittajan kuva
Written By Niko

Epassi on suomalainen digitaalinen henkilöstöetupalvelu, joka tarjoaa työntekijöille monipuolisia etuja, kuten lounasedun, työmatkakulut, liikuntaedun ja kulttuuriedun. Epassi on käytössä yli 100 000 yrityksessä ja yli 3 miljoonalla työntekijällä Suomessa.

Epassin historia

Epassi perustettiin vuonna 2006 nimellä Työsuhde-ePassi. Yrityksen perustajina olivat Jyrki Mäkinen, Jukka Saari ja Antti Viitanen. Epassi oli alun perin paperinen lounasetu, mutta se muuttui digitaaliseksi vuonna 2010.

Epassin suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Yritysten kiinnostus henkilöstöetuihin on kasvanut, ja Epassi on tarjonnut kilpailukykyisen ratkaisun yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen monipuolisia etuja.

Epassin etuja

Epassi tarjoaa työntekijöille monipuolisia etuja, jotka parantavat työhyvinvointia ja työkykyä. Epassi-etut ovat:

  • Lounasetu: Epassi-lounasetu on kätevä ja helppo tapa maksaa lounas. Lounasedun arvo on 10 euroa päivässä, ja sen voi käyttää yli 10 000 ravintolassa Suomessa.
  • Työmatkakulut: Epassi-työmatkakulut ovat kätevä tapa maksaa kodin ja työpaikan väliset matkat. Epassi käy matkakorttien ja kausilippujen maksuvälineenä yli 1 000 lipunmyyntipisteessä.
  • Liikuntaetu: Epassi-liikuntaetu on hyvä tapa kannustaa työntekijöitä liikkumaan. Liikuntaedulla voi maksaa esimerkiksi kuntosalijäsenyyksiä, liikuntakursseja ja urheilutapahtumia.
  • Kulttuurietu: Epassi-kulttuurietu on hyvä tapa nauttia kulttuurista. Kulttuuriedulla voi maksaa esimerkiksi teatteri- ja konserttilippuja, kirjakauppoja ja museoita.

Epassin käyttö

Epassia käytetään helposti mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksessa työntekijä voi seurata etujen käyttöään ja ostaa uusia etuja. Epassia voi käyttää myös verkkosivujen kautta.

Epassin käyttö on työnantajalle helppoa. Työnantaja voi tilata Epassin yritykselleen ja määrittää etujen arvot. Työnantaja voi myös hallinnoida etujen käyttöä Epassin verkkosivujen kautta.

Epassin tulevaisuus

Epassin suosio tulee todennäköisesti kasvamaan tulevaisuudessa. Henkilöstöetut ovat entistä tärkeämpiä yrityksille, jotka haluavat houkutella ja pitää parhaat työntekijät. Epassi on kilpailukykyinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen monipuolisia etuja.

Epassi ja työhyvinvointi

Epassi-edut voivat parantaa työhyvinvointia monin tavoin. Lounasetu helpottaa työntekijöiden arjen järjestelyjä ja voi vähentää stressiä. Työmatkakulut voivat olla merkittävä kustannus työntekijöille, ja Epassi voi auttaa säästämään rahaa. Liikuntaetu voi kannustaa työntekijöitä liikkumaan ja parantaa näin heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Kulttuurietu voi tarjota työntekijöille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kulttuurista.

Epassi ja työkyky

Epassi-edut voivat myös parantaa työkykyä. Hyvä työhyvinvointi voi vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa työntekijöiden tuottavuutta. Esimerkiksi liikuntaetu voi auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan fyysistä kuntoa. Kulttuurietu voi tarjota työntekijöille mahdollisuuden rentoutua ja palautua työstä.

Epassi ja yrityksen kilpailukyky

Epassi voi parantaa yrityksen kilpailukykyä. Hyvä työhyvinvointi ja työkyky ovat tärkeitä tekijöitä työntekijöiden sitoutumisessa yritykseen. Epassi-edut voivat auttaa houkuttelemaan ja pitämään parhaat työntekijät.

Jätä kommentti