Fellow Pankki on nyt Alisa Pankki

Kirjoittajan kuva
Written By admin

Fellow Pankki Oyj on 21.4.2023 alkaen Alisa Pankki Oyj. Uusi nimi vastaa paremmin yhtiön visiota olla sujuvimman arjen digitaalinen pankki tavallisille suomalaisille sekä joustavaa rahoitusta tarvitseville pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Yhtiön tekemän kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset haluavat pankin, jolla on ennen kaikkea helppokäyttöiset ja kattavat mobiilipankkipalvelut sekä hyvä asiakaspalvelu. Pankkipalveluiden käyttäjät arvostavat myös selkeää verkkopankkia. Uutta pankkia rakennettaessa on panostettu erityisesti näihin asioihin.

Yhtiö on toiminut digipankkina huhtikuusta 2022 lähtien ja on laajentanut palveluvalikoimaansa ensimmäisen toimintavuoden aikana vaiheittain. Yhtiön toimitusjohtaja Teemu Nyholm kertoo ylpeänä, että nyt Alisa Pankki on aito pankki, jolla on sujuvat pankkipalvelut suomalaisten arkeen. Uuden nimen tarkoituksena on viestiä entistä paremmin yhtiön vakavaraisuudesta ja kotimaisuudesta, sekä siitä että Alisa Pankki on moderni, uudenlainen ja helposti lähestyttävä ja ymmärrettävä pankki.

Alisa Pankin verkkosivut ovat nyt osoitteessa alisapankki.fi ja alisabank.com. Lisäksi Alisa Pankki -mobiilisovellus on päivitetty käyttäjäkokemukseltaan entistä paremmaksi ja se löytyy sovelluskaupoista nimellä Alisa Pankki. Yhtiön uusi kaupankäyntitunnus Nasdaq Helsingin päälistalla on ALISA ja asiakaspalvelun puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Yhtiön Y-tunnus ja ALV-numero pysyvät muuttumattomina.

Henkilöasiakkaan palvelut

Totuttua helpommin ja nopeammin

Alisa pankki tarjoilee monipuolisia rahoituspalveluita, kuten vakuudetonta lainaa sekä lainojen ja osamaksujen yhdistämistä yhdeksi talouteesi sopivaksi lainapaketiksi. Pankki haluaa tarjota asiakkailleen reilut eväät säästämiseen ja siksi tarjoamme määräaikaistalletukselle jopa 3,00 % koron ja säästötilille 1,95 % koron. Arjen raha-asioiden hoitamista helpottavat käyttötili, luottokortti ja mobiilipankki.

Verkkoshoppailuun saat joustoa valitsemalla maksutavaksi meiltä laskun tai osamaksun. Pankin tavoitteena on tarjota asiakkaille helppo ja joustava tapa hoitaa raha-asioitaan sekä mahdollisuus säästää ja kasvattaa varallisuuttaan.

Yritysasiakkaan palvelut

Yhden luukun taktiikalla

Alisa pankki tarjoilee kattavan valikoiman rahoituspalveluita yrityksille. Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta ostolaskuille tai myyntisaataville? Alisa pankista löydät yrityslainan isoihin investointeihin ja joustoluottoa nopeaan tarpeeseen. Päivittäisen liiketoiminnan pyörittämiseen voit avata näppärän luottolimiitin.

Alisa pankista saat myös yrityksellesi käyttö-, säästö- ja määräaikaistalletustilit. Verkkokauppaostokset voit maksaa sujuvasti Alisa pankin yrityslaskulla. Haluamme tarjota yrityksille helpon ja joustavan tavan hoitaa raha-asioitaan ja mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa.

Ps. Oletko miettinut etätöitä, tai peräti oman yrityksen perustamista, vaikkapa verkkokauppaa. Oletko tutustunut mitä dropshipping on? Meillä on tätä varten aivan oma sivustonsa kotioffice.fi

Jätä kommentti