Norwegian Bank: Matkustajan paras ystävä – Näin hyödynnät luottokorttia ja säästät

Kirjoittajan kuva
Written By Niko

Oletko intohimoinen matkailija, joka haluaa saada kaiken irti matkoistaan? Norwegian Bankin luottokortti tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää matkustamisen ilo ja taloudelliset hyödyt. Tässä kattavassa oppaassa perehdymme siihen, miten voit hyödyntää Norwegian-luottokorttia matkakumppanina ja säästää samalla rahaa.

Miksi valita Norwegian Bankin luottokortti?

Bank Norwegian luottokortti on suunniteltu erityisesti matkailijoille, jotka arvostavat joustavuutta, palkitsemisohjelmia ja matkustamiseen liittyviä etuja. Tässä muutamia syitä, miksi se on erinomainen valinta:

 • CashPoints-palkitsemisohjelma: Saat CashPoints-pisteitä jokaisesta kortilla tekemästäsi ostosta. Nämä pisteet voit käyttää lentolippuihin, hotellivarauksiin, matkavakuutuksiin ja muihin matkustamiseen liittyviin palveluihin.
 • Matkavakuutus: Korttiin sisältyy kattava matkavakuutus, joka tuo mielenrauhaa matkoillesi.
 • Ei valuutanvaihtokuluja: Voit käyttää korttia ulkomailla ilman valuutanvaihtokuluja, mikä säästää rahaa.
 • Joustava maksuaika: Voit valita itsellesi sopivan maksuajan ja hallita talouttasi joustavasti.

Miten saat kaiken irti Norwegian-luottokortista?

 1. Kerää CashPoints-pisteitä: Käytä korttia kaikissa päivittäisissä ostoksissasi, kuten ruokaostokset, polttoaine ja laskujen maksu. Saat pisteitä myös Norwegianin omista palveluista, kuten lennoista ja hotellivarauksista.
 2. Hyödynnä bonuskampanjat: Norwegian järjestää säännöllisesti kampanjoita, joissa voit ansaita tuplapisteitä tietyistä ostoista tai palveluista. Seuraa näitä kampanjoita ja hyödynnä ne aktiivisesti.
 3. Varaa matkasi Norwegianin kautta: Kun varaat lentosi ja majoituksesi Norwegianin kautta, saat enemmän CashPoints-pisteitä ja muita etuja, kuten alennuksia.
 4. Maksa matkasi CashPoints-pisteillä: Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit käyttää niitä lentolippuihin, hotellimajoitukseen tai muihin matkapalveluihin.
 5. Hyödynnä matkavakuutus: Korttiin sisältyvä matkavakuutus kattaa monia matkustamiseen liittyviä riskejä, kuten matkan peruuntumisen, sairastumisen tai matkatavaroiden katoamisen.

Lisävinkkejä matkakulujen minimoimiseen:

 • Varaa matkasi ajoissa: Matkojen hinnat ovat usein edullisempia, kun varaat ne hyvissä ajoin etukäteen.
 • Ole joustava matkustusajankohdassa: Jos sinulla on mahdollisuus, matkusta sesongin ulkopuolella, jolloin hinnat ovat yleensä alhaisemmat.
 • Pakkaa kevyesti: Vältä ylimääräisiä matkatavaramaksuja pakkaamalla vain tarvittavat tavarat.
 • Syö paikallisissa ravintoloissa: Paikallisten ravintoloiden hinnat ovat usein edullisempia kuin turistialueiden ravintoloiden.
 • Käytä julkista liikennettä: Julkisen liikenteen käyttö on usein halvempaa kuin taksin tai vuokra-auton käyttö.

Yhteenveto

Norwegian Bankin luottokortti on loistava kumppani matkailijoille, jotka haluavat säästää rahaa ja hyödyntää matkustamiseen liittyviä etuja. Keräämällä CashPoints-pisteitä, hyödyntämällä kampanjoita ja käyttämällä korttia matkoillasi voit maksimoida säästösi ja nauttia huolettomasta matkustamisesta.

Kuva: Norwegian Bank

Jätä kommentti